winkelwagen
Gratis verzending
Duitse kwaliteit
Levertijd 5 a 6 weken
Fysieke showroom

Keukenshowroom in Hoogeveen

Ben je op zoek naar een nieuw keukenblok, maar kom je er online maar niet uit? Al die keuzes en je weet ook niet hoe het er uiteindelijk in het echt uit ziet. De keukenshowroom bij Hoogeveen van Keukenblokken.nl biedt de uitkomst, hier kun je de keukenblokken namelijk eerst in het echt bekijken voor je een besluit neemt. Geen kennis van keukens en geen idee waar je op moet letten bij je bezoek aan de showroom? Onze experts helpen je graag. Wij luisteren goed naar jouw wensen en geven hierop passend advies.

Onze fysieke keukenshowroom vlakbij Hoogeveen

Wij begrijpen dat je je nieuwe keukenblok eerst in het echt wilt zien voor je hem aanschaft of dat je er liever één in het echt uitzoekt. Een nieuw keukenblok kopen is immers niet iets wat je zomaar doet. Daarom ben je van harte welkom in onze fysieke keukenblok showroom nabij Hoogeveen. Hier vind je ons uitgebreide assortiment en kun je op je gemak rondkijken, vergelijken en samenstellen. Onze showroom bevindt zich aan de Handelsstraat 7 te Geesbrug, nabij Hoogeveen, en is geopend van donderdag t/m zaterdag.

Let op: Onze showroom bevindt zich op een etage met een goed begaanbare trap, maar zonder lift

Keuken van keukenblokken.nl


Deskundig advies en service

Tijdens jouw bezoek aan onze online en/of fysieke keukenshowroom in Hoogeveen staan wij voor je klaar. Onze medewerkers kunnen je helpen met het uitzoeken van je nieuwe keuken en al je vragen beantwoorden. Wij luisteren goed naar jouw wensen, zodat we samen de perfecte keuken voor jou uit kunnen zoeken. Ben je op zoek naar nieuwe keukenblokken in Hoogeveen of heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan ook gerust contact met ons op of kom langs in de showroom.

De keukenblokken in onze showroom

Wanneer je langskomt bij onze keukenblok showroom, dan kun je je ogen uitkijken. Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende modellen keukenblokken. Zo kun je kiezen uit keukenblokken met spoelbak, keukenblokken zonder spoelbak, maar ook voor complete keukenblokken met apparatuur. In de keukenblok showroom bij Hoogeveen kun je de keukens in het echt bekijken. Hierdoor kun je gemakkelijker keuzes maken en kun je meteen advies inwinnen bij één van onze experts. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jou.

Een keukenblok kopen in onze keukenblokken showroom

Het perfecte keukenblok gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bij één van onze medewerkers bestellen. De levertijd van onze keukenblokken is ongeveer 9 á 10 weken en wij bezorgen door heel Nederland. Op de dag dat je nieuwe keuken bezorgd wordt leveren wij deze tot over de eerste drempel van de begane grond. Wil je je bestelling liever zelf ophalen? Dat is ook mogelijk. Je kunt dit dan aangeven bij je bestelling en dan krijg je vanzelf bericht wanneer jouw keukenblok klaar staat bij onze keukenshowroom bij Hoogeveen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om het showroom model te kopen. Hierdoor kun je zowel kosten als de levertijd besparen.

Zwarte keuken vindt u ook in onze showroom in Hoogeveen

Over Keukenblokken.nl

Op zoek naar een keukenblok in Hoogeveen, Hollandscheveld, Geesbrug, Tienderveld, Nieuweroord of in Nieuwlande? Dan ben je bij Keukenblokken.nl aan het juiste adres. Keukenblokken.nl beschikt over een uitgebreid online en fysiek assortiment in keukenblokken. In de online webshop kun je eenvoudig je nieuwe keukenblok uitzoeken, maar ook in onze fysieke keukenblok showroom bij Hoogeveen bieden wij genoeg keuze. De keukenblokken zijn van hoge kwaliteit, zijn betaalbaar en hebben een mooie uitstraling. Onze medewerkers staan zowel online als in onze showroom voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij de aankoop van de nieuwe keuken. Heb je vragen over onze keukenblokken showroom of over de keukenblokken in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag.