winkelwagen
Gratis verzending
Duitse kwaliteit
Levertijd 5 a 6 weken
Fysieke showroom

Retourneren:


Als je het product wilt retourneren zoals in de voorwaarden is beschreven, dien je eerst contact met ons op te nemen om vervolgens het retourformulier in te vullen die te vinden is in onze voorwaarden. De retourkosten moet je zelf betalen. Tevens dien je het te retourneren keukenblok te laten vervoeren door het bedrijf welke het ook bij jou heeft bezorgd. Je dient dus na het contact met keukenblokken.nl zelf contact op te nemen met Brinks Transport.

Brinks Transport
Transport en planning
Butaanstraat 12
7463 PG Rijssen
T: 0548 366713
E: planning@brinkstransport.nl

Het adres waar je het keukenblok naartoe moet sturen is:
keukenblokken.nl
Handelsstraat 7
7917 RC Geesbrug


Garantie: Fronten, hang en sluitwerk!!!


Op de fronten en het hang en sluitwerk heb je 2 jaar garantie. De garantie die wij geven op onze producten zijn niet van toepassing wanneer er door jou of anderen in de loop van de tijd schade is aangericht aan het product, hier zijn wij niet verantwoordelijk voor.


Garantie: Inventum apparatuur!!!


Hoe belangrijk service is, hoeven we je niet te vertellen. We ontwikkelen onze producten om er jarenlang onbezorgd plezier van te hebben. Ontstaat er toch een probleem, dan vinden we dat je direct een oplossing mag verwachten.

Daarom bieden we op al onze producten een omruilservice. Door een product of onderdeel om te ruilen, besparen we je tijd, moeite en kosten.


2 jaar volledige fabrieksgarantie


Op alle producten van Inventum krijg je standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Binnen deze periode wordt een defect product of onderdeel altijd gratis omgeruild voor een nieuw exemplaar. Om aanspraak te maken op de 2 jaar volledige fabrieksgarantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met de service organisatie van Inventum.


5 jaar Inventum garantie


Op alle witgoed-producten en een selectie klein huishoudelijke producten bieden we 5 jaar Inventum garantie. Eerst 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Ook hier geldt dat een defect product of onderdeel altijd wordt omgeruild voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je alleen de omruilkosten. De actuele omruilkosten kun je hier terug vinden. Om aanspraak te maken op de 5 jaar Inventum garantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met de service organisatie van Inventum.


* Productregistratie


De 3 jaar aanvullende garantie is eenvoudig en kosteloos te regelen door het product binnen 45 dagen na aankoop te registreren. Wanneer je het product niet binnen 45 dagen na aankoop registreert, heb je nog tot 2 jaar na aankoop de tijd om dit te regelen. Er zijn dan wel kosten aan deze aanvraag verbonden. De eenmalige registratie kosten bedragen € 89,- voor elk afzonderlijk product. Registreren is alleen mogelijk voor producten waar de aanvullende garantie van toepassing is.


Let op: de garantieperiode geldt altijd vanaf het moment van aankoop. Ook wanneer het product pas later voor aanvullende garantie geregistreerd wordt, zal de garantieperiode op basis van de originele aankoopdatum berekend worden. De aanvullende garantie kan alleen aangevraagd worden wanneer een kopie van de originele aankoopnota overhandigd kan worden.