winkelwagen
Gratis verzending
Duitse kwaliteit
Levertijd 5 a 6 weken
Fysieke showroom
Mini keukenblok

In een kleine ruimte wil je geen mega grote keuken plaatsen. De keuken neemt dan te veel plek in beslag en laat de ruimte optisch kleiner ogen. Een mini keukenblok is dan de oplossing. Denk hierbij aan een keuken van slecht een enkel blok of 2 gecombineerde blokken. Perfect voor een extra stukje keuken in de bijkeuken of in de garage. Dit keukenblok biedt je werk- en opbergruimte en is daarmee ideaal voor bijvoorbeeld de zolder, een studio of een garage.

Bij Keukenblokken.nl hebben wij een divers aanbod aan mini keukens. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende formaten, kleuren en inrichtingen. Bestel de keuken eenvoudig online of kom langs in onze fysieke showroom om de keukenblokken eerst in het echt te zien.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een mini keuken voor de kleinere ruimtes

Wanneer je een keuken zoekt voor een kleinere ruimte, bijvoorbeeld als je in een studio woont of als je een extra keuken op zolder of in je garage wilt, dan ben je vaak niet op zoek naar een grote keuken. Daarnaast is het budget voor deze keuken vaak ook lager. Hij is tenslotte kleiner en komt als ‘extra’ in je woning te staan. Een mini keukenis dan ook dé oplossing voor dit soort ruimtes.

Maar niet alleen in bovengenoemde ruimtes komt een mini keuken van pas, je ziet ze bijvoorbeeld ook veel in vakantiewoningen, in stacaravans of in kantoorruimtes. Dit zijn ruimtes waar een grote keuken vaak niet nodig is of niet past, maar waar je toch graag een keukenblok wilt hebben. Deze kun je dan voor zowel werkruimte als opbergruimte gebruiken. Het keukenblok kan gecombineerd worden met bovenkasten, zodat je nog meer opbergruimte hebt.

De voordelen van een mini keukenblok opzet

  • Een mini keukenblok past in vrijwel alle ruimtes, het zijn tenslotte maar 1 of 2 blokken.
  • Het keukenblok biedt extra opbergruimte en werkruimte
  • De mini keukenblokken hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten

Door een mini keukenblok te kopen creëer je een in een klap meer ruimte, zonder diep in de buidel te tasten | Keukenblokken.nl.

Bestel een mini keukenblok met of zonder spoelbak

Wanneer je bij Keukenblokken een mini keukenblok wilt bestellen, dan heb je keuze uit verschillende soorten en maten. Het formaat van onze mini keukenblokken begint bij 120 cm, maar ook de keukenblokken van 140 cm en 180 cm vallen hieronder. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren fronten en kleuren werkbladen en er zijn ook verschillende keuzes te maken op het gebied van de indeling. Zo kun je bijvoorbeeld voor een keukenblok met spoelbak kiezen, maar ook voor een keukenblok zonder spoelbak. Een keukenblok zonder spoelbak biedt je het voordeel dat je meer werkruimte hebt op het blad.

Keukenblokken kopen bij Keukenblokken.nl

Bij Keukenblokken.nl kun je jouw mini keukenblok eenvoudig online bestellen. Wil je de keukenblokken eerst in het echt zien, dan ben je van harte welkom bij onze showroom in Geesbrug. Hier kun je de verschillende modellen zien en kun je de verschillende mogelijkheden bespreken met één van onze medewerkers. De showroom bevindt zich op een etage die alleen toegankelijk is via een goed begaanbare trap.

Bij Keukenblokken.nl vinden wij dat kwaliteit en een scherpe prijs samengaan. Alle keukens en keukenblokken in onze webshop zijn betaalbaar, van hoge kwaliteit en hebben een mooie uitstraling.

Meer informatie

Een mini keukenblok online bestellen doe je bij Keukenblokken.nl. Heb je vragen over het bestellen van een mini keukenblok of heb je advies nodig bij het uitzoeken van je nieuwe keuken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en denken met je mee.