winkelwagen
Gratis verzending
Duitse kwaliteit
Levertijd 5 a 6 weken
Fysieke showroom
Klein keukenblok

Een keukenblok kan iedere ruimte tot een complete woonruimte maken, of het nu om een zolder, garage, studio of appartement gaat. Een klein keukenblok is mooi compact en past in praktisch iedere ruimte. Bij ons kun je terecht voor een breed assortiment aan kleine keukenblokken in allerlei soorten en kleuren. De keukens binnen ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en worden verkocht tegen een scherpe prijs. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de opties voor jou? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Producten 1-33 van 78

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-33 van 78

Van hoog naar laag sorteren

Een klein keukenblokje voor je studio, zolder of vakantieverblijf

Sommige ruimtes vragen om een wat kleinere keuken. Denk maar eens aan een studio, klein appartement of vakantieverblijf. Hier heb je vaak een stuk minder ruimte dan in een reguliere woning, maar je hebt vaak ook geen complete keuken nodig. Een klein keukenblokje is dan ook perfect voor dit soort ruimtes. Zo heb je namelijk wel de opbergruimte en werkruimte. Daarnaast is een klein keukenblok ook erg geschikt voor ruimtes waar je normaliter wellicht geen keuken zou plaatsen, zoals in de schuur, op zolder of op kantoor. Hierdoor hoef je niet al te veel ruimte in te leveren.

Ons assortiment keukenblok klein

Binnen ons assortiment hebben wij ruime keuze uit verschillende kleine keukenblokken voor jou. Zo zijn er verschillende opties voor de frontjes van de keukenkastjes, maar ook verschillende soorten werkbladen. Ook kun je kiezen voor een keukenblok met spoelbak, maar ook een keukenblok zonder spoelbak. Kies je voor deze laatste, dan heb je vooral veel werk- en opbergruimte. Ons gehele assortiment bevat producten van hoge kwaliteit welke verkocht wordt tegen een scherpe prijs. Omdat er zoveel opties zijn, is er altijd wel een keukenblok in het klein voor jouw situatie.

Een klein keukenblok is geschikt voor iedere ruimte.

De voordelen van kleine keukenblokken

Bij een grote keuken heb je als voordeel dat je veel ruimte en mogelijkheden hebt, maar een klein keukenblok heeft ook zo zijn voordelen:

  • Een klein keukenblok past ook in de kleinere ruimtes
  • Onze kleine keukenblokken beginnen al vanaf 120 cm
  • Binnen ons assortiment kun je kiezen uit veel verschillende soorten kleine keukenblokken, waaronder keukenblokken met spoelbak
  • Alle producten binnen ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en worden verkocht tegen een scherpe prijs
  • Bij Keukenblokken.nl bezorgen wij gratis door heel Nederland
  • Je bestelt je nieuwe keuken eenvoudig online
  • In onze fysieke showroom kun je in alle rust inspiratie opdoen
Kleine keukenblokken hebben een hoop voordelen.

Over Keukenblokken.nl

Keukenblokken.nl is deskundige op het gebied van keukenblokken. Bij ons kun je keukenblokken in allerlei soorten en maten vinden, waardoor er voor iedere situatie een passend keukenblok is. Of je nu voor een klein keukenblok van 120 cm gaat of voor een grote, complete keuken van 240 cm, keuze genoeg. Al onze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Wil je eerst inspiratie opdoen en de blokken in het echt bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Geesbrug. Hier kunnen wij je onder het genot van een drankje adviseren over de mogelijkheden en kunnen we samen je wensen bespreken. Online bestel je de blokken heel eenvoudig. Je kunt je nieuwe keukenblok dan met 5 á 6 weken verwachten. Wij vinden we het erg belangrijk om een goede service te bieden. Je kunt dan ook voor al je vragen bij ons terecht.

Let op: Onze fysieke showroom bevindt zich op de eerste etage en is alleen toegankelijk via een goed begaanbare trap

Een klein keukenblok kopen

Wil jij een klein keukenblok kopen? Onze keukenexperts helpen je graag. Je hebt bij ons ruime keuze uit verschillende soorten keukenblokken, waardoor er altijd wel iets voor jou tussen zit. Zo kun je kiezen voor een compleet keukenblok met apparatuur, maar ook voor een klein keukenblok zonder apparatuur. Een klein keukenblok is ideaal voor de kleinere ruimtes. Wij bezorgen jouw kleine keukenblok gratis door heel Nederland. Wanneer je een keukenblok klein bij ons bestelt, dan kun je uitgaan van een levertijd van 5 á 6 weken. Indien voorradig kun je je nieuwe keukenblok ook bij ons afhalen, hierdoor ontloop je de levertijd en heb je de keuken sneller in huis. Bij vragen of twijfels over je bestelling kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord en zoeken altijd naar een oplossing.

Contact, informatie en advies

Heb je vragen over de kleine keukenblokken in ons assortiment, zoals de keukenblokken van 120 cm, de keukenblokken van 140 cm en de keukenblokken van 160 cm? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van deskundig advies en denken met je mee. Je kunt ons altijd bellen en mailen, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier kun je verschillende showmodellen in het echt bewonderen en advies inwinnen voor jouw persoonlijke situatie.