winkelwagen
Gratis verzending
Duitse kwaliteit
Levertijd 5 a 6 weken
Fysieke showroom

Een kitchenette online bestellen bij keukenblokken.nl

Populaire kitchenettes

Op zoek naar een goedkope kitchenette? Keukenblokken.nl heeft voor elke ruimte in huis, voor een studentenwoning, kantoor of studio een geschikte kitchenette te koop. Het kopen van een kitchenette was nog nooit zo eenvoudig. De kitchenettes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. Je kiest dus helemaal zelf hoe jouw keuken eruit komt te zien. Naast de verschillende kitchenette designs, heb je ook de keuze uit het grote aanbod handgrepen, frontkleuren, werkbladen en kun je je eigen indeling bepalen. Bestel jouw kitchenette goedkoop online en tover je keuken om tot een waar kookpaleis.

Kitchenette kopen bij Keukenblokken.nl

Keukenblokken.nl is een gespecialiseerde webshop waar je eenvoudig je eigen nieuwe kitchenette kunt bestellen. Wij geven onze klanten de mogelijkheid om rustig rond te kijken en zelf hun bestelling te plaatsen, zonder dat een verkoper je een keuze aanpraat. Om dat zo goed mogelijk te laten gebeuren, zorgen we voor duidelijke foto’s en productomschrijvingen, zodat je een helder beeld krijgt van onze kitchenettes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Heb je vragen over de kitchenettes uit ons aanbod, neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je vragen telefonisch of per mail te beantwoorden. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Geesbrug. Je kunt de kitchenette dan op afspraak komen bekijken.

De kitchenette: ideaal voor kleine ruimtes

Een kitchenette is een slimme oplossing voor een keuken wanneer de ruimte beperkt is. Het is eigenlijk een wat chiquer woord voor eenvoudige keukenblokken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een model met enkel een werkblad waar je een boterham aan kunt smeren, maar je kunt ook voor een kitchenette compleet met koelkast, kookplaat, afwasmachine of spoelbak. Bij de aanschaf van een kitchenette is het belangrijk de indeling goed in de gaten te houden. Je dient ruimte te hebben op het werkblad bijvoorbeeld en ook een koelkast kan erg handig zijn. Kitchenettes worden over het algemeen geplaatst in studio’s, kleine appartementen, studentenkamers, maar ook in kantoren en andere werkplaatsen.

Een kitchenette kopen doe je eenvoudig online bij Keukenblokken.nl

Een kitchenette voor elke situatie

Een kitchenette is een uitstekend idee wanneer je een goedkope keuken wilt kopen. Je kunt ze plaatsen in kleine keukens, maar ook kantoren, bedrijven of fabrieken kiezen vaak voor een kitchenette in de bedrijfskantine. Daarnaast zie je de kitchenettes terug op scholen, in bijkeukens, in garages, hotelkamers of in facilitaire ruimtes. Er zijn kitchenettes te koop in verschillende uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor keukenblokken zonder spoelbak, wanneer de kitchenette enkel bedoeld is als opbergruimte en een plek voor het maken van je boterham. Maar een keukenblok met spoelbak in veel gevallen ook erg makkelijk zijn wanneer je een kopje koffie wilt kunnen zetten in je keuken.

Kitchenettes compleet voor bedrijven

Bedrijven beschikken vaak over een bedrijfskantine. In dat geval is er vaak een complete keuken aanwezig waar je op zijn minst je handen kunt wassen. Er zijn ook bedrijven met een kleine kantine of koffieruimte. In dat geval zou een kitchenette een goede oplossing zijn. Er zijn kitchenettes te koop met bijpassende bovenkasten, zodat je ook servies, glazen en een voedselvoorraad op kunt bergen. Het is in ieder geval belangrijk dat je kitchenette compleet is. Compleet voor datgene waarvoor je hem wilt gaan gebruiken in ieder geval. Dus wil je dat je werknemers hier hele maaltijden kunnen koken, dan zul je een kitchenette moeten kopen met kookplaat, koelkast en spoelbak. Hoeven er enkel maar maaltijden warm gemaakt kunnen worden, dan volstaat een model met magnetron.

Studentenhuis

De kitchenettes zijn een erg populaire keuken voor studentenhuizen. In je studentenkamer heb je vaak niet veel ruimte en moet je de keuken delen met meerdere studenten. Het is dan ook erg prettig dat je op je eigen kamer een kleine kitchenette hebt. Kun je toch zelf even wat eten klaarmaken, je handen wassen en koffie zetten. Ook een koelkast is natuurlijk erg prettig. En een bijkomend voordeel is dat een kitchenette compleet natuurlijk een stuk goedkoper is dan een complete keuken.

Kitchenettes zijn erg makkelijk wanneer je een kleine keuken hebt

Kitchenettes in verschillende designs, maten en kleuren te koop

De kitchenettes die je bij Keukenblokken.nl vindt, zijn te koop in verschillende soorten, maten en kleuren. Je kunt bij ons terecht voor kleine compacte keukens, maar toch profiteren van een kitchenette compleet met alles erop en eraan. Je hebt dan ook de keuze uit keukenblokken met apparatuur of je bestelt een keukenblok met enkel een spoelbak. Daarnaast zijn de kitchenettes te koop in verschillende kleuren. Je kunt bijvoorbeeld grijze keukenblokken, keukenblokken in antraciet, zwarte keukenblokken, witte keukenblokken, , maar ook keukenblokken in eiken kopen. En wil je de kitchenette eerst in real life zien, voordat je deze online bestelt? Maak dan een afspraak om even langs te komen in onze showroom.

Contact, informatie en advies

Kitchenettes kopen doe je bij Keukenblokken.nl eenvoudig online. Wil je de kitchenette toch eerst in het echt zien, voordat je tot aankoop overgaat, dan kan dat uiteraard ook. Wij hebben een fysieke showroom in Geesbrug, Drenthe, waar we je de showmodellen kunnen laten zien. We maken dan ook graag een afspraak, zodat we onder het genot van een kopje koffie jou de kitchenettes laten zien. Heb je andere vragen of wil je advies met betrekking tot aankoop van jouw nieuwe kitchenette? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.