winkelwagen
Gratis verzending
Duitse kwaliteit
Levertijd 5 a 6 weken
Fysieke showroom
Keukenblokken zonder spoelbak

Vormt het gebrek aan werkruimte in jouw keuken, die rommel in jouw garage of die slecht ingedeelde koffiehoek op kantoor een doorn in jouw oog? Een keukenblok zonder spoelbak kan uitkomst bieden. Keukenblokken zonder spoelbak bieden extra opbergruimte en extra werkruimte en kunnen in allerlei verschillende ruimtes en situaties worden toegepast. Van kantoorruimtes tot garages en van scholen tot de keuken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Keukens zonder spoelbak zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, stijlen en formaten. Zo is er voor elke situatie een passend keukenblok verkrijgbaar. Bestel jouw keuken zonder spoelbak snel via onze webshop.

Producten 67-70 van 70

Van hoog naar laag sorteren
 1. Keukenblok zonder spoelbak met lades 2.40 m breed - Magnolia
  1.333,00
 2. Keukenblok zonder spoelbak met lades 2.40 m breed - Onyx grijs
  1.333,00
 3. Keukenblok zonder spoelbak met lades 2.40 m breed - Zwart
  1.333,00
 4. Keukenblok zonder spoelbak met lades 2.40 m breed - Alpine wit hoogglans
  1.551,00

Producten 67-70 van 70

Van hoog naar laag sorteren

Over keukenblokken zonder spoelbak

Een keukenblok zonder spoelbak is een keukenblok bestaande uit kasten, laden (bij sommige modellen) en een niet onderbroken werkblad. Keukenblokken zonder spoelbak kennen twee grote voordelen: ze bieden veel werkruimte en veel opbergruimte. Ze kunnen gebruikt worden als aanvulling op een keukenblok met spoelbak en apparatuur, maar kunnen ook uitstekend worden toegepast in ruimtes waar een spoelbak niet noodzakelijk is, zoals bijvoorbeeld de garage thuis of de koffiehoek op kantoor. Met een keukenblok zonder spoelbak kunnen bepaalde hoekjes in huis, op kantoor of in andere situaties netter worden ingedeeld en heb je genoeg werk- en opbergruimte.

Keukenblokken zonder wasbak online bestellen

De voordelen

Keukenblokken zonder spoelbak kennen veel voordelen:

 • Een keukenblok zonder spoelbak biedt meer opbergruimte
 • Keukenblokken zonder spoelbak kunnen in allerlei soorten ruimtes worden toegepast
 • Door te kiezen voor een keukenblok zonder spoelbak kan je genieten van extra werkruimte
 • Een keukenblok zonder spoelbak kan ook in ruimtes zonder waterleiding worden geplaatst
 • Keukens zonder spoelbak kunnen eenvoudig gecombineerd worden met bovenkastjes, waardoor je nog meer opbergruimte kunt creëren
 • Een keuken zonder spoelbak kan gecombineerd worden met een keukenblok met spoelbak, waardoor je aan beide muren van een keuken een werkblad kunt creëren
 • Onze keukenblokken zonder spoelbak zijn verkrijgbaar met diverse soorten fronten, werkbladen en handgrepen, zodat wij voor elke situatie een passend keukenblok kunnen leveren.

De toepassingen van een keukenblok zonder spoelbak

Een keukenblok zonder spoelbak kan op allerlei plaatsen worden toegepast. Van de koffiehoek op kantoor tot de extra werkruimte in de garage, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zijn onze keukenblokken zeer geschikt voor scholen, magazijnen en verzorgingstehuizen. Omdat deze keukenblokken geen spoelbak en andere uitrustingen hebben, bieden ze veel werk- en opslagruimte en kunnen ze in allerlei situaties worden toegepast. Wil jij de spullen in jouw garage netter opslaan of ben je op zoek naar een manier om de koffiemachine op het werk van een stijlvolle plek te voorzien? Met een keuken zonder spoelbak kan jij al jouw spullen opbergen of van een goed plekje voorzien en krijgt elke ruimte een nette, verzorgde en opgeruimde uitstraling.

Over Keukenblokken.nl

Keukenblokken.nl is jouw online keukenexpert, waar je 24/7 terecht kunt voor betaalbare keukens en keukenblokken van hoge kwaliteit. Het ruime assortiment van Keukenblokken.nl bevat keukens en keukenblokken in allerlei soorten, stijlen en formaten. Zo kan je bij ons niet alleen terecht voor keukenblokken zonder spoelbak, maar is het ook mogelijk om een keukenblok met spoelbak of een keukenblok met apparatuur bij ons te bestellen. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit, kun je vormgeven zoals jij dat wil en zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Wil jij onze keukenblokken liever eerst in het echt komen bewonderen, voordat je een aankoop doet? Ook dat is mogelijk. Je bent van harte welkom in onze showroom in Geesbrug, om onder het genot van een drankje de verschillende mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Let op: Onze fysieke showroom bevindt zich op een etage die alleen toegankelijk is via een goed begaanbare trap.

Een keukenblok zonder spoelbak kopen

Wil jij een keukenblok zonder spoelbak kopen en ben je op zoek naar een keukenexpert met een ruim assortiment aan goedkope keukens? Dan ben je bij Keukenblokken.nl aan het juiste adres. Bij Keukenblokken.nl vind je keukens zonder spoelbak in allerlei soorten, stijlen en formaten. Al onze keukenblokken voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, kunnen helemaal naar wens worden vormgegeven en zijn tegen een scherpe prijs te bestellen in onze webshop. Wil jij een kwalitatief hoogwaardig keukenblok zonder spoelbak bestellen? Neem snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Keukenblokken zonder spoelbak online bestellen

Contact, informatie en advies

Heb je vragen over onze keukenblokken zonder spoelbak, wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw woning, bedrijf of organisatie of twijfel je over je keuze en ben je op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord, geven je graag een deskundig advies en denken graag met je mee.