winkelwagen
Gratis verzending
Duitse kwaliteit
Levertijd 5 a 6 weken
Fysieke showroom
Keukenblokken recht

Keukens komen in allerlei vormen en maten. Je kan denken aan een L-opstelling, een U-opstelling, een kookeiland, noem maar op. Wie het lekker overzichtelijk wil houden, kiest voor een recht keukenblok. Dit keukenblok is het meest gekozen blok in woningen waar men een beetje rekening moet houden met de ruimte en geldt dus als een populaire keuze.

Producten 1-33 van 472

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-33 van 472

Van hoog naar laag sorteren

Een recht keukenblok voor de kleinere ruimtes

Wie niet al te groot woont, heeft vaak geen ruimte voor veel fantasie als het gaat om de keuken. De beperkte ruimte moet zo goed mogelijk benut worden en dus moet de keuken efficiënt zijn en niet meer dan de strikt noodzakelijke hoeveelheid ruimte innemen. In dat geval wordt er eigenlijk altijd gekozen voor een recht keukenblok. Deze compacte opstelling biedt al het goeds van een keukenblokken, zonder dat het overbodig veel ruimte in beslag neemt. Er is altijd plaats voor een kookpunt, een spoelbak, een koelkast en een vaatwasser en toch blijft de gebruikte ruimte lekker beperkt.

Een keukenblok recht voor iedereen

Het rechte keukenblok komt in vele soorten en maten, zodat iedereen er altijd wel iets van zijn gading tussen zal vinden. Zo kan je kiezen uit een hele eenvoudige, tijdloze keuken, waar functie boven stijl gaat. Daar tegenover staat het rechte keukenblok die juist wel leunt op de styling en de keuken een geheel eigen voorkomen geeft. Beide blokken bieden natuurlijk voldoende ruimte voor alle benodigdheden in de keuken en zijn zo gebouwd dat je alles kwijt kan.

Keukenblokken.nl biedt keukens voor alle huizen

Bij keukenblokken.nl bieden we naast het rechte keukenblok een ruim aanbod aan verschillende blokken. Zo kan je kiezen uit keukenblokken met apparatuur, keukenblokken met spoelbak of keukenblokken zonder spoelbak. Er is keuze genoeg, zodat je zeker weet dat je altijd bij ons zal slagen. En heb je vragen, opmerkingen of kan je wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op en wij helpen je op weg. Ook als je niet zeker weet of je een recht keukenblok met apparatuur of juist zonder apparatuur nodig hebt, staan we voor je klaar met raad en daad.

Een recht keukenblok is de meest gekozen blok en past in elke ruimte